8:a /30

Sträckresultat:

9, 9, 8, 9

Kommentarer

Nu var det dags att testa det första riktiga grusrallyt utan noter. Placeringen blev ganska blygsam totalt, men av de 7 som kom före oss i klassen vara det bara en som åkte utan noter, så vi är nöjda!

Kullingstrofén är en populär tävling, och den ingick detta året både i Västras Historiska Cup och Svenska Rallycupen, vilket gjorde att det blev stort startfält, och det var inte mindre än 30 bilar i vår klass.
Det var nervöst för både förare och kartläsare när vi skulle ge oss ut på riktiga skogssträckor utan noter. Det visade sig inte vara nödvändigt, vi kom igång bra, och även om vi körde lite för försiktigt många gånger, så kändes det klokt med ett lite lagom tempo för att inte riskera avåkningar.

Vi gjorde tider runt 8-9 plats på alla sträckor, och landar på en slutlig 8:e plats i klassen. När vi sedan fick reda på att alla som var före oss utom en hade åkt med noter, så blev vi ännu nöjdare.