EMK-kannan

Rallydanne.com

Vi åker rally, bara för att det är SÅ kul!

Tävling, Ort:

EMK-kannan, Eskilstuna

Datum:

2018-09-01

Förare:

Danne

CO-driver:

Christer Karlsson

Klass:

A,B-förare VOC Mekonomen

Resultat totalt:

9:a  / 26 (3:a/14)

Sträckresultat:

11, 12, 5, 9, 8

Kommentarer:

Tufft motstånd i EMK-kannan

Vi drog till Eskilstuna redan på fredag kväll och övernattade i husbil på plats på Start och målplatsen. Trevligt umgänge och god mat var perfekt uppladdning för en bra tävling.

I Eskilstuna hade de samlat både VOC Sverigeserien och Svenska Rallycupen, vilket gjorde att klassen fick ännu tuffare konkurrens än vanligt.

Känslan redan på SS1 var att vi nu vant oss lite mer med att köra 940 istället för 240. På SS1 gick det väldigt försiktigt, vilket också syntes på tiden där vi var 11:a i klassen som var hopslagen A och B-förare. På SS2 kändes det mycket bättre, men tiden blev en besvikelse, vi var fortfarande långt efter de snabbaste.

Vi fortsatte att försöka och på SS3 räckte helt plötsligt tiden lite bättre och vi hade nu bara en B-förare före oss och 5:a totalt. SS4 och SS5 som avslutade tävlingen var båda närmare 2 mil långa, så det fanns mycket tid att tjäna. Tyvärr får vi inte med oss några riktiga topptider, men vi landarpå en 3:e plats bland B-förarna, så det fpr vi trots allt vara nöjda med i detta tuffa motstånd!

Bilder från tävlingen

Tyvärr inga bilder från tävlingen